BEKIJK RECENSIE: Polar Vantage M2

Eerder dit jaar bracht Polar de Vantage M2 uit, samen met de V, V2 en M als de nieuwste toevoeging aan de Vantage-serie van het bedrijf. De M2 heeft alle functies die de M had en nog wat, met extra smartwatch-mogelijkheden, een betere levensduur van de batterij en meer. Net als zijn voorganger is dit een slank, lichtgewicht horloge en helpt het elke hardloper om het meeste uit elke training te halen. De Vantage M2 is nu beschikbaar op de Polar-website, vanaf $ 449,99.

Foto: Polar

Batterijduur

Hoewel de Polar Vantage M2 dezelfde levensduur van de basisbatterij heeft als de M, heeft hij energiebesparende opties die zijn voorganger mist. Wanneer deze functie op de M2 ​​wordt geactiveerd, springt de levensduur van de batterij naar 100 uur. Zelfs zonder dat de energiebesparende instellingen zijn ingeschakeld, kan het horloge 30 uur meegaan zonder op te laden, en dat is op volle toeren met de M2’s GPS, hartslag en andere fitness-trackingsystemen ingeschakeld. Met zo’n lange levensduur van de batterij, zelfs als je een marathon begint met je horloge op 50 procent, zal het nog steeds aanstaan ​​en je run volgen terwijl je de finish overschrijdt.

GERELATEERD: Polar Vantage V2 recensie

De levensduur van de batterij zou indrukwekkend zijn voor elk horloge, maar de M2 ​​is ook ongelooflijk licht van gewicht, met een gewicht van slechts 45 g (hetzelfde als de M en 7 g lichter dan de Vantage V2). Bij zo’n licht horloge zou het geen verrassing zijn als het een zwakke batterij en een korte levensduur heeft, maar dat is zeker niet het geval bij de nieuwste in de Vantage-serie.

Hardloopfuncties

De Vantage M2 houdt je tempo (natuurlijk), afstandsloop en andere klassieke statistieken bij die alle andere hardloophorloges dekken, maar er is meer aan de hand dan alleen de basis. Voor die basis biedt de M2 ​​echter een enorme nauwkeurigheid. Dit zou niet iets moeten zijn dat we moeten bespreken, omdat je zou hopen dat elk horloge dat ze kopen de afstand en het tempo nauwkeurig meet, maar sommige horloges kunnen behoorlijk glitchy zijn.

Foto: Polar

Er is niets erger dan terug te komen van een run waarvan je weet dat het 5K is, alleen om te ontdekken dat je horloge je op 4,5K had. Dat probleem heb je niet met de M2 ​​(of andere Polar-horloges) en je kunt vertrouwen op elk stukje gegevens dat je van je horloge ontvangt.

GERELATEERD: Polar Ignite: het horloge dat de dagelijkse stress in de gaten houdt

De M2 heeft ook ingebouwde hardloopprogramma’s om als een soort coach om je pols te fungeren. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar als je het eenmaal gebruikt, zul je verliefd worden op deze functie. Het enige wat je hoeft te doen is te zeggen voor welke afstand je traint en wanneer je race is, en het geeft je elke dag trainingen die je moet doen. Naast hardloopdagen zal het je vertellen welke kernroutines je moet doen, evenals krachtwerk.

Dit haalt het giswerk uit de training. Zelfs als je al jaren in de sport zit, kan het gemakkelijk zijn om te hard of te ver te gaan op dagen dat je het rustig aan zou moeten doen. De M2 bewaakt uw dagelijkse werkbelasting en zorgt ervoor dat dit niet gebeurt, wat zal helpen om uw risico op blessures te verminderen en uw hardlopen als geheel te verbeteren.

Smartwatch-functies

Ten slotte zijn er de smartwatch-functies van de M2. Je zou je Vantage M met je telefoon kunnen verbinden, maar hij zou je alleen meldingen naar je pols sturen. Met de M2 ​​ontvang je nog steeds meldingen op je horloge, maar je kunt ook muziekbediening gebruiken, het weer bekijken en je wijzerplaat bewerken.

Dit klinkt nu misschien niet zo veel, maar als je aan het hardlopen bent en er komt een nummer op dat je niet leuk vindt, is het veel gemakkelijker om op je pols te tikken dan om te stoppen, je telefoon te pakken en naar een beter nummer te gaan. Het display van het horloge is ook gemakkelijk te navigeren, wat betekent dat je met een paar vegen overal op je horloge kunt komen in plaats van tijd te verspillen aan het zoeken naar de juiste pagina (wat bij sommige horloges het geval is).

GERELATEERD: Polar onthult nieuwste horloge, de Unite

Algemene gedachten

De Polar Vantage M2 is een geweldig horloge. Als je op zoek bent naar een nieuwe wearable, maar denkt dat de Vantage V2 een beetje te duur voor je is (hij kost $ 689,99), dan is de M2 ​​de juiste keuze. Het heeft veel van dezelfde functies als de V2, maar is $ 200 goedkoper. Zoals alle Polar-horloges voor deze, is de M2 ​​extreem betrouwbaar, comfortabel om te dragen en ziet hij er best cool uit (wat misschien geen invloed heeft op je hardlopen, maar het kan geen kwaad om er goed uit te zien).

Voor meer informatie over de Vantage M2 klik op hier.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Traildelalesse
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0