Coros introduceert sportwetenschappelijke functies voor wearables, app met EvoLab-software

Het bedrijf voor sportwearables, Coros, heeft dinsdag nieuwe software gelanceerd met de naam EvoLab. Deze update, die zal worden toegepast op zowel de wearables van het bedrijf als de app, is gericht op sportwetenschap en de trainingsefficiëntie van Coros-gebruikers. De nieuwe functies zullen gebruikers realtime updates geven over hun werklast, tips voor ideale training en aantekeningen over herstel, naast andere stukjes informatie. Gekoppeld aan het nieuws van EvoLab was een aankondiging dat het bedrijf binnenkort ook twee nieuwe producten zal uitbrengen: de Coros Pace 2 Speed ​​Series en een sleutelhangeroplader.

EvoLab

EvoLab is nog niet algemeen beschikbaar, maar zal de komende weken in Coros-producten worden uitgerold. De software verandert je horloge of telefoon in wezen in een draagbare coach en meet elke beweging die je maakt. Ten eerste, zoals eerder vermeld, is er realtime tracking van de trainingsbelasting, die niet alleen de duur van je trainingen, maar ook de intensiteit zal volgen. Hierdoor hoef je niet meer te gissen tijdens je training, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je te hard pusht of jezelf tegenhoudt en niet hard genoeg pusht.

GERELATEERD: Een week trainen met Des Linden

De update bevat ook de berekening van het aerobe en anaerobe trainingseffect, zodat u precies weet hoe goed uw trainingssessies voor u werken. Dit komt allemaal samen in de EvoLab-fitnessanalyse, waarmee je korte- en langetermijnvoorspellingen van je training kunt doen. Ten slotte zal het de informatie gebruiken die het van je trainingen verzamelt om te bepalen hoeveel herstel je nodig hebt, wat wederom het giswerk van de training elimineert.

EvoLab brengt ook verschillende hardloopspecifieke functies voor Coros-wearables, zoals prestatieanalyse (die uw hardloopwedstrijd vergelijkt met de verwachtingen vóór de training), racevoorspellingen en tempogidsen (dit wordt aangeboden voor 5K, 10K, halve en hele marathons) en meer. Voorlopig zijn deze functies gericht op de weg en het circuit, maar het team van Coros heeft plannen om binnenkort ook uit te breiden naar trailrunning.

Door al uw trainingen te volgen, kan EvoLab uw vermoeidheidsniveau beoordelen en een bepaald herstel aanbevelen. Foto: Coros

“Ons team van ontwikkelaars heeft de afgelopen 12 maanden aan het EvoLab-project gewerkt om in te spelen op de prestatiebehoeften van onze gebruikers”, aldus Coros CEO Lewis Wu. “Tijdens het proces hebben ze een revolutie teweeggebracht in de manier waarop atleten gepersonaliseerde fitnessevaluaties ontvangen van een GPS-horloge.”

GERELATEERD: Eliud Kipchoge, NN Running Team tekent met Coros

Nieuwe Producten

Coros introduceert de nieuwste toevoeging aan de Pace GPS-horlogeserie met de Pace 2 Speed ​​Series. Dit komt in drie kleuren: rood (dat is geïnspireerd op baanoppervlakken), groen (voor de dennen in de Pacific Northwest) en goud (de kleur van de medaille die Coros-atleten Emma Coburn en Eliud Kipchoge die deze zomer de Spelen in Tokio willen winnen).

Emma Coburn heeft de nieuwe Coros Pace 2 Speed ​​Series. Foto: Coros

De sleutelhanger-oplader is ook een cool nieuw product van Coros. Zoals Coros-functionarissen opmerken, is een van de grootste problemen met horlogeladers dat ze zo gemakkelijk te verliezen zijn. Dit lost dat probleem op, omdat deze oplader op een set sleutels wordt geklikt, wat betekent dat je hem altijd bij je hebt.

Zowel de Pace 2 Speed ​​Series als de Coros-sleutelhangeroplader zijn beschikbaar op coros.ca.

GERELATEERD: Welk Coros-horloge is geschikt voor u?

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Traildelalesse
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0