De beste hardloopuitrusting om Pride Month 2021 te vieren

“], “filter”: { “nextExceptions”: “img, blockquote, div”, “nextContainsExceptions”: “img, blockquote”} }”>

We hebben het gevoel dat deze Pride-maand er een gaat worden voor de geschiedenisboeken – na een heel eenzaam jaar is er heel veel liefde die gevierd moet worden.

En met veel trotsfestivals, races en parades die echt persoonlijk plaatsvinden (hoewel sommige nog steeds virtueel zijn), is het begrijpelijk dat je er op je best uit wilt zien. Wie wil er niet vliegensvlug uitzien wanneer hij herenigd wordt met hardloopmaatjes tijdens een lokale trotsrace?

Maar terwijl we dit doen, laten we ervoor zorgen dat een deel van dat geld teruggaat naar organisaties die het nodig hebben.

“We zijn verheugd om te zien dat zoveel bedrijven en merken dit jaar de stap zetten om Pride te steunen”, zegt Shira Kogan, directeur bedrijfsontwikkeling bij The Trevor Project, een organisatie die middelen voor crisispreventie en geestelijke gezondheid biedt aan LGBTQ+-jongeren. “Bedrijven in alle sectoren – van consumentenkleding tot adviesgroepen tot accessoires voor huisdieren – hebben dit jaar genereuze financiële steun verleend aan The Trevor Project, wat ons direct zal helpen om gratis 24/7 crisisdiensten te blijven bieden aan LGBTQ-jongeren die ons nodig hebben.” Er is zelfs een collectie opgezet op de website van The Trevor Project van alle partners die via productaankopen aan de organisatie doneren.

Sportieve regenbooguitrusting is een fysieke manier om steun te tonen en natuurlijk trots op je identiteit. Er valt ook iets te zeggen over wat het betekent om merken op authentieke wijze de LGBTQ+-gemeenschap te laten ondersteunen. “Naast de essentiële financiële steun, is er ook een direct voordeel voor de gemeenschap wanneer merken luid zijn over hun steun aan Pride; we hebben geconstateerd dat meer dan de helft van de jongeren zegt dat merken die de LGBTQ-gemeenschap ondersteunen een positieve invloed hebben op hoe zij denken over het zijn van LGBTQ”, aldus Kogan.

We hebben wat loopwerk verzameld dat er zowel goed uitziet als goed doet.

De beste uitrusting om Pride Month te vieren

Reebok Floatride Energy 3 Pride | $ 100

Ga eropuit en ga hardlopen: het gebreide bovenwerk van deze schoenen is ademend (met de perfecte regenboogdetails) en de tussenzool is licht en responsief. De All Types of Pride-collectie van Reebok is speciaal ontworpen door de eigen groep LGBTQ+-medewerkers, Colourful Soles. Het bedrijf heeft toegezegd $ 75.000 te doneren aan het Sylvia Rivera Law Project, een organisatie die zich inzet voor het recht van alle mensen om hun genderidentiteit en -expressie zelf te bepalen zonder angst voor intimidatie, geweld of discriminatie.

sanuk-slides

Sanuk We Got Your Back Slides | $ 55

Een comfortabel paar post-run schoenen is essentieel om te loungen. Deze regenboog Sanuks zijn niet geslachtsgebonden, maar in een brede of smalle pasvorm (met traditionele maten ter referentie). De opbrengst gaat naar Stichting Pacific Pride, het verlenen van diensten aan de LGBTQ-gemeenschap van Santa Barbara.

adidas-love-unites-sport-bh

Adidas Love verenigt alle sport-bh’s | $45

Deze sportbeha biedt low-impact ondersteuning, waardoor het beter is voor cross-trainingsdagen dan voor een run. Maar het is ook zo schattig en klaar om te worden gedragen zoals het is. Als onderdeel van de Love Unites-campagne (inclusief hun collectie van meer dan 30 stuks), is Adidas een samenwerking aangegaan met actieve leden en supporters van de LGBTQ+-gemeenschap, “een collectief van atleten en artiesten die ongelooflijke vooruitgang hebben geboekt als kampioenen van inclusiviteit”, aldus een persbericht. Op hun lijst van partneratleten staat de door Adidas gesponsorde sprinter Aleia Hobbs.

brooks-run-trots-trucker-hoed

Brooks Discovery Trucker Pet | $ 28

Pride festivals zijn vaak erg warm en zonnig. Ga voor een beetje casual en praktisch met deze witte Run Proud truckerpet van Brooks. Voor het derde jaar op rij heeft Brooks beloofd om samen te werken met en subsidies te verstrekken aan lokale afdelingen van Front Runners, een LGBTQ+ hardloopclub.

bombas-sokken

Bombas Tie Dye Pride Enkelsokken | $ 12

Bombas-sokken zijn misschien wel de meest comfortabele hardloopsokken, met dat beetje extra hielkussen en de manier waarop ze op hun plaats blijven en niet schuren of wrijven. Voor elk paar dat in de Pride-collectie wordt verkocht (en er zijn veel stijlen om uit te kiezen), doneert Bombas een paar aan een van de drie organisaties die onderdak en gezondheidsdiensten bieden aan LGBTQ-mensen.

trevor-project-puma-tee

Puma Trevor Project T-shirt | $ 30

Als hardlopers en bondgenoten houden we van het sentiment op dit Puma-t-shirt: Stronger. Sneller. Vooruit. Samen. Waar houden we meer van? 100 procent van de opbrengst wordt gedoneerd aan The Trevor Project.

dkny-voornaamwoord-tank

DKNY Vraag me naar mijn voornaamwoorden Tank | $39

Het gebruik van de juiste voornaamwoorden is niet alleen respectvol en attent, maar ook een manier om een ​​inclusieve en veilige ruimte in uw hardloopgroep te bevorderen. In een poging om onze introductie met onze voornaamwoorden te normaliseren, ontwierp DKNY deze limited-edition ‘Ask Me About My Pronouns’-tank. Het shirt ondersteunt het Hetrick-Martin Institute, dat onderwijs en belangenbehartiging biedt aan LGBTQ+-jongeren in New York City.

peloton-trots-broek

Peloton Pride Vlag Hoge Taille Capri | $ 78

Deze hoog getailleerde capribroek is stoer en fel. Maar ze zijn ook gemaakt om te presteren met vochtafvoerende, sneldrogende stof en stretch in vier richtingen, zodat je comfortabel kunt bewegen. Hoewel Peloton geen donaties aanbiedt bij aankoop, heeft het bedrijf toegezegd $ 100.000 te doneren aan vier LGBTQ-organisaties wereldwijd. De in de VS gevestigde begunstigde is The Ali Forney Center, een organisatie wiens missie het is om LGBTQ-jongeren te beschermen tegen dakloosheid.

goodr-pride-zonnebril

Goodr The Gang’s All Queer Zonnebril | $ 25

Last but not least, de inclusieve, maar toch buitenaardse details op deze zonnebril waren gewoon te schattig om het buiten onze verzameling te laten. Bovendien zijn Goodr-zonnebrillen lichtgewicht en antislip, waardoor ze favoriet zijn onder hardlopers. Een deel van de opbrengst van deze zonnebril gaat naar het Los Angeles LGBT Center.

Buiten & Trotse Tank | $ 25

Outside & Proud is Outside Inc.’s [Women’s Running’s parent company] LGBTQ+-gemeenschap, die zich inspant om meer queer mensen te betrekken bij actieve buitenactiviteiten en de vertegenwoordiging en het gevoel van verbondenheid te verbeteren door middel van verbeterde inclusieve queer content, diensten en evenementen. Deze tanktops zien er niet alleen scherp uit en voelen boterzacht aan, maar elke aankoop helpt bij het verstrekken van eeuwigdurende financiering voor inhoud en gemeenschapssubsidies, en 20% van de netto-omzet gaat naar non-profitpartners, zoals Trevor Project, Venture Out, Outdoor Outreach en dappere paden.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Traildelalesse
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0