Must-Watch 4K-dronefilms: reis virtueel naar Colorado, Montana

Heb je altijd al kenmerkende westerse steden zoals Bozeman, Montana of Boulder, Colorado willen bezoeken? Terwijl je nog steeds persoonlijk moet bezoeken, bekijk ook deze drone-films.

Kjell Redal is een filmmaker en dronepiloot gevestigd in Boulder, Colorado. We kwamen zijn 4K-dronefilms tegen en konden er geen genoeg van krijgen.

Zijn filmserie neemt een korte maar mooie meeslepende duik in de landschappen, oriëntatiepunten en bezienswaardigheden die elk van deze Colorado, Montana, en de steden van Washington wat ze zijn. De films verkennen de hoogten boven drie steden, van het westen tot Pacific Northwest.

Als je op een van deze plaatsen bent geweest, herken je de oriëntatiepunten meteen – zij het vanuit een nieuw vogelperspectief. En als je dat nog niet bent geweest, nou, dit is wat je mist.

Bekijk ze alle drie hieronder:

92 Miles: Ultrarunning van een migratie van muilezelherten

Natuurbioloog Pat Rodgers leidt de 92-mijls migratie van muilezelherten om veel redenen. Deze fantastische film is persoonlijk, leerzaam en ontzagwekkend. Lees verder…

Mary Murphy

Door Mary Murphy

Mary is gevestigd in het kantoor van GearJunkie in Denver, CO. Ze is afgestudeerd in Engels en journalistiek en schrijft al meer dan vier jaar professioneel. Haar interesses in de buitenlucht variëren van hardlopen tot sportklimmen, van landschapsfotografie tot pack-paddleboarding. Als ze niet aan het schrijven is, kun je haar waarschijnlijk aan de top van een veertienjarige vinden, of in een plaatselijke bakkerij.

Onderwerpen: Buiten, Reizen

Trefwoorden: buiten, reizen

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Traildelalesse
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0