Een voorproefje van de Nike Vaporfly Next% 3

‘S Werelds meest populaire raceschoen met carboncoating, de Nike Vaporfly Next%, zal begin 2023 zijn derde editie uitbrengen. Foto’s van de schoen circuleren op sociale media en de nieuwe versie ziet er bijna onherkenbaar uit. Dit is wat we weten en wat we kunnen verwachten van de aanstaande release van Nike.

Een kijkje in de niet-uitgebrachte Vaporfly Next% 3 van Nike. Foto: @triathletecb76/Instagram

Op het eerste gezicht lijkt de nieuwe schoen een kruising tussen de Vaporfly Next% en ZoomX Streakfly-modellen. Het bovenwerk lijkt op het vorige model, maar is iets aerodynamischer en ademender. De Vaporfly Next% 3 heeft een hogere stapelhoogte, een dikkere ZoomX-middenzool en een duurzamere rubberen buitenzool. Een ander ding dat ons opviel is hoe de carbon Fly-plate nu zichtbaar is door de buitenzool, wat bij geen van de vorige modellen het geval was.

Het merk lijkt meer stabiliteit te hebben toegevoegd aan de Vaporfly Next% 3 met een bredere en dikkere tussenzool, wat een welkome verbetering zal zijn voor iedereen die niet genoemd wordt Eliud Kipchoge.

De Nike Vaporfly Next% 2 (boven) en de nieuwe versie. Foto: @triathletecb76/Instagram

De Vaporfly-serie is de meest populaire raceschoen op de markt sinds hij voor het eerst werd uitgebracht in 2017, en de Vaporfly Next% heeft Nike’s positie aan de top van de hardloopwereld stevig gecementeerd vanwege zijn recordprestaties en energierendement.

Slechts een select aantal heeft tot nu toe een paar in handen gekregen, dus we kunnen alleen maar speculeren hoe ze het zullen doen op het gebied van raceprestaties.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Traildelalesse
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0