SKG F5 Massage Gun Review »Geloof in de vlucht

Wat je moet weten

  • Lichtgewicht, veelzijdig ontwerp
  • Wordt geleverd met drie verwisselbare koppen
  • Redelijk geprijsd voor $ 130
  • Batterij gaat bijna drie weken mee (10 minuten per dag)

DAVE: Ik ben niet hip in massages, omdat ze nooit deel hebben uitgemaakt van mijn hardloop- / trainingsroutine. Maar de paar keer dat ik me heb overgegeven, waren ze buitengewoon gunstig voor mijn herstelproces.

Toen ik een paar weken geleden verkeerd van een stoeprand sprong, had ik behoorlijk wat last van mijn kuit. De timing had niet perfecter kunnen zijn, want ik ontving het SKG F5-massagegeweer net op tijd voor de deur om mijn been te behandelen. Onnodig te zeggen dat dit ding zijn magie deed.

De goede

DAVE: De SKG F5 is vrij licht voor een massagegeweer met een gewicht van 11 oz / 312 g. Hel, dat is lichter dan de New Balance Lerato. Het is extreem veelzijdig in de hand en ik kan op alle belangrijke gebieden en pijnlijke plekken werken. Het is geweldig voor mijn schouders en onderrug na een hele dag coaching, en geweldig voor verlichting van angst wanneer er spanning in je nek ontstaat. Dankzij het lichtgewicht ontwerp is dit pistool ook geweldig om mee te reizen.

Het massagegeweer heeft drie snelheden die ik langzame, gematigde en hamertijd noem. Ik geef de voorkeur aan hamertijd met ongeveer 50% inspanning in mijn spieren. De trigger werkt net als een pistooltrekker en klikt voor elk snelheidsniveau.

De stimulator wordt geleverd met drie verwisselbare koppen van verschillende stevigheid. Ze werken heel goed als ze de hele dag in rotatie worden gebruikt. In combinatie met de verschillende snelheden kun je met dit pistool echt je herstel inbellen.

Wat de levensduur van de batterij betreft, presteert deze geweldig. Ik heb hem sinds de eerste keer opladen niet meer hoeven aan te sluiten.

Winkel SKG F5

skg-f5-massage

De slechte

DAVE: Niets te melden. Het is precies wat ik nodig heb.

Winkel SKG F5

skg-f5-in-hand

SKG F5 Massagegeweer Conclusie

DAVE: Het SKG F5-massagepistool is een lichtgewicht maar veelzijdig herstelapparaat dat de bank niet kapot maakt voor $ 130. Ik raad deze aan voor beginners die op het punt staan ​​​​de trekker over te halen voor een massagepistool. Vertrouw me, je benen zullen je dankbaar zijn.

U kunt het SKG F5 massagepistool ophalen via onderstaande winkellink.

Winkel SKG F5

Dave Ames is de eigenaar en oprichter van Ame For It Run Coaching, een wereldwijde coachingservice voor hardlopers die één-op-één met hardlopers van alle niveaus werkt om hen te helpen hun doelen en dromen te bereiken. Momenteel coacht hij de oprichter van Believe in the Run, Thomas. Dave komt oorspronkelijk uit het centrum van New York, werkte en coachte in het hardloopmekka van Boston, Massachusetts, en woont nu met zijn mooie vrouw, Gregoria, in Long Beach, Californië.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Traildelalesse
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0