Wat is er nieuw in de zomerkleding van Under Armour

Under Armour heeft zijn zomerkledinglijn uitgebracht en het merk werkt eraan om hardlopers koel te houden met de Iso-Chill-technologie. UA Iso-Chill-uitrusting is ontworpen om warmte van je lichaam af te voeren, waardoor je langer koeler blijft en je het meeste uit elke run kunt halen. Samen met de Iso-Chill line-up (met shorts en T-shirts voor hardlopers), heeft Under Armour zijn nieuwste colourway van de HOVR Machina 2 uitgebracht, een schoen die oorspronkelijk in maart uitkwam.

UA Iso-Chill

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe een shirt of korte broek de warmte van je lichaam kan afvoeren en je kan helpen af ​​te koelen. De kleding bevat speciale vezels die de warmte gelijkmatig verspreiden door plat op je huid te liggen, en de stoffen zijn behandeld met titaniumdioxide, wat helpt bij het afvoeren van warmte van je lichaam.

GERELATEERD: UA Machina 2 review

De kleding voelt koel aan en dit is vooral merkbaar op warme en vochtige dagen. Als Canadese hardloper heb je deze zomer veel flitsende runs voor de boeg, en een grote sleutel om goed te presteren in de hitte is om zoveel mogelijk koel te blijven.

UA Iso-Chill Run 2-in1 korte broek. Foto: Under Armour

In termen van aantallen deed UA tests met Iso-Chill-uitrusting, en het team ontdekte dat atleten die deze verkoelende kleding droegen zeven tot 12 procent langer nodig hadden om hun VO2 max te bereiken dan atleten die gewone shirts en korte broeken droegen. Elke hardloper weet dat hitte een negatieve invloed kan hebben op je trainingen, maar met de Iso-Chill-reeks kun je zoveel harder pushen en elke dag zo veel verder gaan.

GERELATEERD: Under Armour introduceert de UA Sport Hijab

De versnelling

Hoewel de Iso-Chill-technologie een belangrijk onderdeel is van de nieuwe uitrusting van UA, is dit niet de enige reden om de line-up te bekijken. De Iso-Chill Run 2-in-1-short heeft een ingebouwde tights die je benen comfortabel omsluit onder een lossere, meer traditioneel ogende hardloopshort. Inbegrepen in de panty is een snelzakje dat groot genoeg is voor een mobiele telefoon. Dit is een geweldige functie, aangezien in de meeste hardloopshorts nergens een telefoon past, en iedereen die de zijne wil meenemen op een run, deze in zijn hand moet dragen of in de tailleband van zijn korte broek moet stoppen.

UA’s Iso-Chill Run 200 T-shirt. Foto: Under Armour

Een zorg die u mogelijk heeft met de speedpocket, is of deze het werk echt goed zal doen en uw telefoon vasthoudt. Welnu, dat zal het geval zijn, en of je nu op pad bent voor een ontspannen lange run of een reeks sprints, je telefoon blijft op slot tegen je been, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij rond stuitert of eruit valt.

GERELATEERD: Under Armour brengt nieuwe track spike-collectie uit

Wat betreft de overhemden en singlets in de UA Iso-Chill-serie, deze zijn verkrijgbaar in levendige kleuren, zoals UA’s “zomerkalk” voor mannen en “cosmos” (wat lichtblauw is) voor vrouwen. Als je niet van felle kleding houdt, zijn er ook meer ingetogen tinten zoals wit, grijs en zwart beschikbaar. Ten slotte is de nieuwste kleurencombinatie van de Machina 2 ook helder, en UA beschrijft het als ‘hypergroen’. Voor een volledige recensie over de Machina 2, klik hier, en om de volledige Iso-Chill hardlooplijn te zien, ga naar de UA website.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Traildelalesse
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0