Ultieme richting Fastpack prestatiebeoordeling » Believe in the Run

Wat je moet weten

  • Lijn van vier pakketten gemaakt voor lange buitenexcursies
  • Overvloed aan vakken op alle packs voor waanzinnige hoeveelheden opslag
  • Gebouwd als een rugzak, past als een hardloopvest
  • Dit zijn niet jouw Jansport leerboek (of losbandige) dragers van de middelbare school

TAYLOR: Ultimate Direction is een begrip geworden voor trailrunners wereldwijd. Ik twijfel er niet aan dat ze een aantal van de hoogste kwaliteit en goed doordachte uitrusting produceren om dit maffe ras van mensen te helpen bij onze zelfrijdende inspanningen. Ultimate Direction heeft ons de afgelopen jaren aangemoedigd om met de introductie van hun Fastpack-lijn de grenzen wat verder te verleggen. Ze variëren in grootte van 20L tot 40L, maar hun doel en aanpak zijn hetzelfde.

Ultimate Direction combineerde het draagvermogen van een rugzakrugzak met het comfort van een hardloopvest. Wat ze kregen was de Fastpack die bedoeld is voor, nou ja, letterlijk alles. Ik had de pakketten van 30L en 40L naar mijn deur gestuurd. Deze maten zijn perfect voor alles van lange dagen in de bergen tot meerdaagse push-ups in het achterland.

ALEX: De Ultimate Direction Fastpack past als een hardloopvest en verdeelt het gewicht als een rugzak, zodat je alles kunt meenemen wat je nodig hebt voor een meerdaags avontuur in het achterland. Ik heb beide pakketten geladen met alles wat ik nodig had voor een fastpacking-reis van 1-3 dagen.


Pasvorm

Fastpack 20L

TAYLOR: De vestachtige pasvorm zorgt ervoor dat deze rugzakken opvallen tussen de massa lichte en snelle uitrusting. Ultimate Direction weet een paar dingen over het comfortabel en praktisch maken van een rugzak. Fastpacks zitten gemakkelijk op de schouders en wikkelen het grootste deel van de romp. De brede schouderbanden bieden talloze toegankelijke opbergmogelijkheden. Elke kant heeft een 3-laags zaksysteem dat perfect is voor flessen, telefoons, snacks, enz. Die zijzakken maken de belasting ook een beetje groter voor hardlopen.

Er zijn vier afstelpunten vanaf de voorkant om de pasvorm echt in te stellen. Voor zulke grote packs blijven ze goed op hun plaats met vrijwel geen veerkracht en verdelen ze het gewicht gelijkmatig. De bovenste borst- en taillebanden (verstelbaar en verwijderbaar) helpen de rugzak op zijn plaats te synchroniseren op een laterale basis. De bovenste twee banden zitten op een schuifrailsysteem om verticaal af te stellen op basis van uw persoonlijke anatomie. Ook zijn er onderarmbanden om de pasvorm van voren naar achteren te vergrendelen. Iedereen krijgt een custom fit met deze packs.

Een van mijn enige klachten over de packs is de verstelbaarheid. Met zoveel riemen komt de noodzaak om de uiteinden van die riemen te onderhouden. Er is veel geklapper in de wind. Ik rolde de banden op elkaar, verstelde ze anders en stopte ze op vreemde plekken. Dit was meer een ergernis dan wat dan ook.

ultieme-richting-fastpack-30L-40L
Fastpack 40L (links) en 30L (rechts)

ALEX: Zowel de FastpackHer als de Fastpack 20L zijn volledig verstelbaar. Ik heb een S / M Fastpack en een XS / S FastpackHer getest. De lengte van beide verpakkingen is 7,0″, terwijl de hoogte en breedte van de FastpackHer iets korter is, respectievelijk 16,5″ en 8,5″, vergeleken met de Fastpack-maat van 18,5″ en 11,0″. Ik waardeerde de Infiknit- en FastFlow-technologieën die het ademend vermogen en vochtafvoerend vermogen van de achterpanelen hebben vergroot. De algehele constructie van deze packs is solide.

Mijn natuurlijke instinct is om te twijfelen aan kleding die speciaal voor vrouwen is ontworpen, aangezien veel te veel merken ‘vrouwenspecifiek’ gelijkstellen aan ‘roze en verkleinen’. Het is niet zo dat ik geen producten wil die met mij in gedachten zijn gemaakt, dat waardeer ik echt, maar door een product te genereren, wordt een reeks aannames gedaan over kleur, stijl en pasvorm die vaak tekort schieten in termen van prestaties.

Hoewel de FastpackHer verstelbaar is, heeft de algehele pasvorm van de FastpackHer nooit voor mij gewerkt. Net als bij problemen die ik in het verleden heb gehad met vrouwenspecifieke pakketten en hydratatievesten, zat het pakket te hoog op mijn romp. De schouderbanden van de FastpackHer zijn veel korter dan die van de Fastpack, eindigen bovenop mijn borst en zorgen ervoor dat de lading topzwaar, omvangrijk en onstabiel aanvoelt.

Gezien de kortere lengte en het ontwerp van de schouderbanden, voelden de twee borstbanden ook alsof ze te dicht bij elkaar waren om nuttig te zijn en beide zaten te hoog. Ik had ook moeite om de voorkant van de schouderbanden plat te krijgen terwijl ze in mijn borst bij mijn oksels groeven.

Ik geef de voorkeur aan de pasvorm van de Fastpack 20L. De banden zijn langer en eindigen bij de onderkant van mijn ribbenkast. Dit resulteert in een veiliger, gebalanceerder gevoel en een betere gewichtsverdeling. In tegenstelling tot de FastpackHer ligt niet alles op mijn borst.

De voorkant van deze rugzak is zo ontworpen dat de borstriem gespreid kan worden en veiliger aanvoelt. Deze riemen lagen plat, in tegenstelling tot die op de FastpackHer.

Winkel FastpackHer
Shop Fastpack 20L
Shop Fastpack 30L
Koop Fastpack 40L

ultieme-richting-fastpackher
FastpackHer

Opslag

ultieme-richting-fastpack-opslag

TAYLOR: Ik waardeer de gemakkelijke toegang tot het hoofdvak. Een roll-top is gewoon logisch in een pakket als deze. Gemakkelijk te laden, gemakkelijk aan te passen voor comfort, en je kunt er een hoop rotzooi in kwijt. Een verticale ritssluiting die over de hele lengte van de roll-top en de helft van het hoofdopslagcompartiment loopt, is absoluut een koppeling. Hier in de Colorado Rockies moest ik de lagen aanpassen en vrij vaak tractie aan- en uittrekken. Dankzij de ritssluiting kon ik snel in en uit de rugzak glijden met de spullen die ik nodig had. Nooit meer uw hele rugzak weggooien. Rits, trek en nog een keer rits.

In en rond het hoofd opbergvak zijn emmers met veel meer vakken voor alles wat je maar kunt bedenken. Het buitenvak van mesh is groot genoeg voor een extra laag, slaapmatje of sandalen als je je chique voelt in het achterland.

ALEX: Mijn favoriete onderdeel van deze packs is de externe opslag die de capaciteit en veelzijdigheid van beide packs aanzienlijk vergroot. De Groot voorvak van stretchgaas is ideaal voor regenkleding en andere dingen waar je snel bij wilt. Het werkt ook om een ​​vochtige tent gescheiden te houden van je slaapzak en kleding. De twee grote zijvakken van stretchgaas zijn ideaal voor water, voedsel, koplampen en/of microspikes.

Het hoofdvak van beide packs heeft een rolsluiting en een externe ritssluiting aan de zijkant voor gemakkelijke toegang tot je spullen. Deze functie voorkomt dat u de inhoud van uw rugzak aan de kant van het pad moet uitladen terwijl u op zoek bent naar droge sokken die op de een of andere manier de onderkant van uw rugzak hebben gevonden. De roll-top is geweldig, en in combinatie met de algehele verstelbaarheid van de pakketten, kunt u veilig ladingen van verschillende groottes vervoeren. Het hoofdvak heeft ook een klein vak met ritssluiting waarmee je je spullen intern verder kunt organiseren. Beide pakketten zijn voorzien van daisy chain-lussen en bevestigingspunten, wat de veelzijdigheid van het pakket verder vergroot.

Mijn eerdere grieven over de lengte van de FastpackHer-schouderbanden resulteerden ook in minder opslagcapaciteit aan de voorkant van deze rugzak. In het bijzonder heeft hij niet de twee kleine, platte vakken met ritssluiting en twee stretch mesh-vakken die de Fastpack wel heeft (dat zijn 4 minder vakken!). Op de Fastpack zijn deze perfect voor het opbergen van een creditcard, sleutels, eten, handschoenen en andere kleine persoonlijke spullen.

Een ding om op te merken is dat je de Ultimate Direction-flessen moet kopen om te passen (of iets vergelijkbaars in grootte), omdat waterflessen niet zijn inbegrepen. Ik gebruik zachte Salomon-kolven en hoewel ze in eerdere iteraties van het pakket passen, steken de flessen in deze versie te ver omhoog.

ultieme-richting-fastpack-30L
Fastpack 30L

Je kunt de FastpackHer, Fastpack 20L, Fastpack 30L en Fastpack 40L kopen voor respectievelijk $ 150, $ 150, $ 180 en $ 195 door de onderstaande winkellinks te gebruiken.

Winkel FastpackHer
Koop Fastpack 20L
Koop Fastpack 30L
Koop Fastpack 40L

Taylor Bodin is een trail- en ultrarunner die met zijn vrouw en dochter in Estes Park, Colorado woont. Hij en zijn vrouw houden er allebei van om de paden in Rocky Mountain National Park te rennen. Als hij niet rent, is Taylor een leraar in de kleuterschool / eerste klas, hardloopcoach en jeugdleider voor zijn kerk.

Alex is een ultra-hardloper die leeft voor de lange, koude winters in Minnesota. Ze werkt in de volksgezondheid en vindt het leuk om creatieve probleemoplossing toe te passen op opkomende gezondheids- en milieuproblemen waarmee lokale gemeenschappen worden geconfronteerd.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Traildelalesse
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0